top of page
nadine foto.PNG

Nadine Bloemen

 

Ik startte mijn loopbaan als dansdocente en choreografe. In mijn  werk zocht ik telkens naar de eenheid  tussen vorm, techniek en soul. Dit leidde naar een opleiding als Creatief therapeute dans & beweging, I.V.-Psychotherapeute, Polyvagaal coach , Brainspotting, Open Floor movement teacher, FKC therapeut en Supervisor. 

 

Ik bouwde een 20-jarige ervaring op als creatief therapeute dans & beweging en werkte de laatste 12 jaar als lichaamsgericht psychotherapeut met chronisch getraumatiseerde pubermeiden en hun moeders in behandelingscentrum Bethanië.

 

Lichaam en Geest, de nervus vagus in regulatie en beweging en Soul - body integratie vormt de rode draad in mijn leven en werk, 

De afgelopen 18 jaar heb ik samen met internationale lesgevers me verdiept  in de integratie van lichaam, psyché , brein en Geest. 

 

Als vrouw en leerling van Louve Daems, ben ik meer dan 20 jaar ondergedompeld in sjamanistische reizen, soul retrieval, helingen en rituelen & ceremonies vanuit de wijsheden van Noord-Amerikaanse Indianen.

 

De trainingen en workshops die ik geef zijn hier het resultaat van. 

 

Ook integreerde ik via de beweging de spirituele beleving van bejaarde zusters in     W.Z.C.  Keyhof voor meer dan13 jaar.

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page