Workshops

 

Deze workshops zijn mogelijk zowel in een individueel als groepstraject.

 

Op vraag ontwikkelt Nadine Bloemen ook workshops en trainingen die balanceren op de grens tussen bewust bewegen, coaching, zingeving en vitaliteit en gezondheid.

 

 

POLYVAGAALTHEORIE IN BEWEGING

De Nervus Vagus, de vagebond die zwerft door je hele lijf.

 

* Ervaar je veel stress en spanning?

* Blokkeer je weleens en weet je niet hoe dat komt?

* Heb je handvaten nodig om anders om te gaan met situaties?

* Wil je meer vertrouwen en veerkracht opbouwen in denken,

voelen en handelen?

* Wens je meer verbinding met jezelf en van daaruit met anderen?
Dan is deze reeks iets voor jou !

 

Donderdagavonden 9, 16, 23 en 30 juni 2022 van 19.00 tot 21.30 uur

 

VROUWEN ROND HET VUUR

 

 Vrijdagavond 8 juli 2022 van 19.00 uur tot 21.30 uur

 

Deze avonden zijn voor alle vrouwen om gedragen te worden in de kracht en de zachtheid van het Vrouwelijke. Om samen te verbinden, te helen, te luisteren naar onze uiterlijke en innerlijke signalen en zo terug te verbinden met onze vrouwelijke zachte kracht en wijsheid.  Een plek waar jouw vlam wordt gevoed en waar ze de energie krijgt om groter en krachtiger te branden. 

 

Hoe ziet zo een avond eruit?

We openen de avond rond het vuur met de klanken van onze drums , de cirkelende beweging van ons samen zijn en het vandaaruit kunnen landen in ons lijf en hart. Vandaaruit gaan we a.d.h.v. deelrondes, visualisaties, beweging….. het thema van die avond verder exploreren en integreren zodat we met nieuwe kracht onze dagdagelijkse bezigheden kunnen hervatten   

Thema voor deze avond : Shine bright

 

inschrijven verplicht nadinebloemen@gmail.com

 

ZWEETHUTCEREMONIE

zaterdagen 18 juni, 17 september en 17 december 2022 van 10.00 tot 19.00 uur

 

De zweethutceremonie is een moment van bezinning en introspectie vanuit de Indiaanse traditie. Deze zweethutceremonie verloopt volgens de traditie van de Cheyennes

Ervaring is niet vereist. 

 

 

DANCING  QUEEN  Embodied Soul journey for women

DE TIJD IS NU

Om je kroon op te zetten, je plek in te nemen en je te laten initiëren in de eeuwenoude vrouwelijke wijsheid en helende kracht

van Dancing Queen

 

Jij bent als koningin geboren met gaven, kwaliteiten en een missie om neer te zetten hier op planeet Aarde. Je bijdrage aan deze wereld is zowel voor je eigen welzijn, de ander als het groter geheel zeer belangrijk. 

Dit in verbinding met het zusterschap waar je kan en mag thuiskomen in een cirkel van veiligheid en gedragenheid. Deze cirkel is een belangrijke ondersteuning op je helingsweg om te gaan staan en schitteren als een ware Dancing Queen.

 

Via dans, visualisaties, rituelen, sjamanistische reizen en inwijdingen, die geïnspireerd zijn vanuit de Noord-Amerikaanse indiaanse tradities, weven we ons web naar de Dancing Queen in ons verbonden met de bron van Liefde.

 

Een traject van 5 maandelijkse bijeenkomsten. Zodat we tussen elke maand de opgedane wijsheden en ervaringen kunnen integreren in onze dagdagelijkse realiteit. 

 

 

DE BLAUWDRUK VAN JE ZIEL

KRIJG AL DANSEND – SCHILDEREND ZICHT OP JOUW ZIEL EN ZIJN

 

Laat elke cel in je lichaam dansen, schilderen, bewust bewegen

Laat hart en handen je ziel aanraken en vormgeven.

Ga de trilling binnen en ervaar de vreugde van creativiteit. Het is je geboorterecht.

 

In deze dagworkshop laten Nadine Bloemen en Eliane Kunnen je intuïtief via dans en schilderen verbinding maken met de Blauwdruk van je Ziel. Een dag om vanuit je lichaam al luisterend, voelend, bewegend je ziel en zijn te ervaren, en al schilderend vorm te geven in al zijn kleur en pracht. Zo (h)erkennen we onze ziel en zetten deze neer in de taal van het lichaam en het beeld.  Symboliek krijgt kleur, bestaansrecht en vorm.

ONTDEK JE KRACHTDIER

Wilde je altijd al weten wat jouw 'Krachtdier' is? Of als je al weet welk dier jou begeleidt, hoe je hier nog dieper of anders mee kunt verbinden?  Dan is deze workshop iets voor jou !  

 Wat is een krachtdier?

Krachtdieren zijn spirits in de vorm van dieren. We hebben allen minstens één krachtdier in ons leven. Ze beschermen, helpen en geven inzicht in ons dagelijks leven, dromen en visioenen. Een krachtdier is een persoonlijke helper. Het dier dat tot je komt mag zijn wijsheid met jou delen.

 

 

 

Traject Vrouwelijk Leiderschap - Leven en werken in vertrouwen en overgave   

 

Vrouwelijk leiderschap betekent dat jouw mannelijke kwaliteiten een bedding vinden in je vrouw zijn. Dat je ratio, daadkracht, durf kan verbinden met aandachtige aanwezigheid, zachte kwetsbaarheid, geduld, intuïtie, sensualiteit... om zo je ware leiderschapskracht te ontplooien. Hierdoor blijf je in contact met je innerlijke flow, breng je meer rust in de actie en kan je humor en mededogen inzetten in moeilijke situaties. Leven vanuit je vrouwelijke bedding betekent leven in vertrouwen en overgave. Zo kan je je volledig potentieel inzetten voor jezelf, je gezin, je werk en de wereld