Workshops

 

Deze workshops zijn mogelijk zowel in een individueel als groepstraject.

 

Op vraag ontwikkelt Nadine Bloemen ook workshops en trainingen die balanceren op de grens tussen bewust bewegen, coaching, zingeving en vitaliteit en gezondheid.

ZORG VOOR ZORGDRAAGSTERS

 

 Vrijdagavonden 10 september, 15 oktober en 26 november telkens van 19.30 uur tot 22.00/22.30 uur

Deze avonden zijn voor alle zorgdraagsters om gedragen te worden in de kracht en de zachtheid van het Vrouwelijke. Om samen te verbinden, te helen, te luisteren naar onze uiterlijke en innerlijke signalen en zo terug te verbinden met onze vrouwelijke zachte kracht en wijsheid.  Een plek waar jouw vlam wordt gevoed en waar ze de energie krijgt om groter en krachtiger te branden. 

 

Hoe ziet zo een avond voor zorgdraagsters eruit?

Er staan 3 vrijdagavonden gepland ( die afzonderlijk te volgen zijn) met telkens een archetypische vrouwelijke kracht als rode draad.

A.d.h.v. deelrondes, visualisaties,  bewegingsmeditatie, lichamelijke tools, en andere creatieve technieken zullen we deze kracht in onszelf en bij elkaar exploreren en integreren.

 

 

 

DE BLAUWDRUK VAN JE ZIEL

KRIJG AL DANSEND – SCHILDEREND ZICHT OP JOUW ZIEL EN ZIJN

 

Laat elke cel in je lichaam dansen, schilderen, bewust bewegen

Laat hart en handen je ziel aanraken en vormgeven.

Ga de trilling binnen en ervaar de vreugde van creativiteit. Het is je geboorterecht.

 

In deze dagworkshop laten Nadine Bloemen en Eliane Kunnen je intuïtief via dans en schilderen verbinding maken met de Blauwdruk van je Ziel. Een dag om vanuit je lichaam al luisterend, voelend, bewegend je ziel en zijn te ervaren, en al schilderend vorm te geven in al zijn kleur en pracht. Zo (h)erkennen we onze ziel en zetten deze neer in de taal van het lichaam en het beeld.  Symboliek krijgt kleur, bestaansrecht en vorm.

 

ONTDEK JE KRACHTDIER

Wilde je altijd al weten wat jouw 'Krachtdier' is? Of als je al weet welk dier jou begeleidt, hoe je hier nog dieper of anders mee kunt verbinden?  Dan is deze workshop iets voor jou !                    

 

Wat is een krachtdier?

Krachtdieren zijn spirits in de vorm van dieren. We hebben allen minstens één krachtdier in ons leven. Ze beschermen, helpen en geven inzicht in ons dagelijks leven, dromen en visioenen. Een krachtdier is een persoonlijke helper. Het dier dat tot je komt mag zijn wijsheid met jou delen.

 

 

Open Floor - Ochtendgolven

Woensdagavonden te Wellen telkens van 9.30 tot 11.30 uur
 

Is een vorm van vrije dans en bewust bewegen. Elke dans is een uitnodiging om jezelf te ontmoeten zoals je op dat moment bent.

Op een bewuste wijze contact maken met je lichaam en via de dans vorm geven aan wat er in je leeft brengt meer rust, veerkracht en geestelijke ruimte.

Door bewust te luisteren en jezelf te ontvangen in je uniek zijn, brengt beweging in alle dimensies van je wezen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Van daaruit gaan we ook in contact met de ander, de groep en onze omgeving.


Zin om te genieten van jou vrije, unieke en bewuste dans, het samen exploreren en je hierdoor te laten inspireren?

 

                                          Deze ochtenden zijn open voor iedereen, ongeacht je leeftijd, ervaring of conditie.

 

 

Traject Vrouwelijk Leiderschap - Leven en werken in vertrouwen en overgave   

 

Vrouwelijk leiderschap betekent dat jouw mannelijke kwaliteiten een bedding vinden in je vrouw zijn. Dat je ratio, daadkracht, durf kan verbinden met aandachtige aanwezigheid, zachte kwetsbaarheid, geduld, intuïtie, sensualiteit... om zo je ware leiderschapskracht te ontplooien. Hierdoor blijf je in contact met je innerlijke flow, breng je meer rust in de actie en kan je humor en mededogen inzetten in moeilijke situaties. Leven vanuit je vrouwelijke bedding betekent leven in vertrouwen en overgave. Zo kan je je volledig potentieel inzetten voor jezelf, je gezin, je werk en de wereld